skip to Main Content
Kandidat Design

Georg Södling

CanvaZ

Canvaz är en elektrisk moped utformad för generation Z, med fokus på hållbarhet och anpassning. I takt med att klimatförändringarna blir alltmer akuta är det viktigt att hitta hållbara transportalternativ. Elektriska mopeder som Canvaz bidrar till att minska luftföroreningar och koldioxidutsläpp genom att erbjuda ett modernt alternativ till fossildrivna transportmedel.

Canvaz är designad för enkel underhåll och reparation. Batteriet är lättillgängligt och portabelt, vilket underlättar laddning och byte, och förlänger mopedens livslängd. Detta förbättrar användarvänligheten och minskar miljöpåverkan.

En av mopedens främsta egenskaper är det anpassningsbara plattforms-konceptet. Detta innebär att olika moduler kan läggas till för att passa användarens behov, såsom extra förvaringsutrymme för matvaror, en högtalare eller en till och med en bärbar elektrisk grill. Denna flexibilitet gör mopeden mångsidig och användbar i olika situationer och livsstilar. Dessutom kan de yttre delarna enkelt bytas ut, vilket möjliggör estetisk anpassning efter personliga preferenser.

Sammanfattningsvis erbjuder Canvaz en hållbar och anpassningsbar lösning för moderna transporter, med fokus på enkelhet, mångsidighet och miljövänlighet.

Georg.sodling26@gmail.com